Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

N-o să vă vină să credeți: În Chișinău mașinile intră în pământ, chiar în buricul târgului

© Sputnik / Мирослав Ротарьпроседание асфальта ямы
проседание асфальта ямы - Sputnik Moldova
Abonare
Colina Pușkin, o stradă mică din buricul târgului din Capitală, pe care autoritățile o tot repară, dar oricum mașinile se prăbușesc sub pământ.

Обвал асфальта на перекрестке улиц Чуфли и 31 Августа 1989 года в Кишиневе - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Crater de 6 metri cu o adâncime de 2,5 metri pe o stradă din centrul Chişinăului
CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Internauții au plasat pe rețele de socializare fotografii cu un caz ieșit din comun: la intersecția străzilor Colina Pușkin și Zamfir Arbore din Chișinău pământul se surpă, iar o mașină a intrat cu roata în această "grotă".

De la începutul iernii, autoritățile așa și nu au rezolvat această problemă. O mulțime de mașini distruse, scrie chișinăuianul Ivan Diacov.

Străzile Colina Pușkin și Zamfir Arbore se întretaie în acea parte istorică a Chișinăului, unde se află și Casa-Muzeu „A. S. Pușkin", în care a locuit poetul în anii săi de exil în sudul Imperiului Rus. În același perimetru se află și Colina Inzov, pe care se înălța casa lui Ivan Inzov, guvernatorul Basarabiei. Pușkin era oaspete și în această casă.

Fluxul de știri
0