Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova este o destinație turistică scumpă și așa trebuie să rămână

Abonare
Turismul are toate şansele să devină ramură prioritară a economiei moldovenești.
Moldova este o destinație turistică scumpă și așa trebuie să rămână

Directorul executiv al Asociaţiei Naționale pentru Turism Receptor din Moldova, Natalia Ţurcanu, a declarat într-un interviu pentru studioul radio Sputnik că Republica Moldova este în prezent o destinație turistică destul de scumpă și așa ar trebui să rămână.

"Țara noastră trebuie să capteze atenția turiștilor care vor veni pentru perioade mai lungi și vor cheltui mulți bani, nu doar pentru serviciile de cazare și alimentație, dar și pentru alte activități. Coacerea plăcintelor, culesul strugurilor sau fabricarea vinului sunt doar câteva dintre activitățile pe care le putem promova, noi trebuie să-i motivăm pe ei să plătească pentru că îi vom învăța să facă aceste lucruri. Noi nu ne putem permite să avem fluxuri mari de turiști, trebuie să punem accentul pe calitate" spune Natalia Țurcanu.

Recent, spune Natalia Țurcanu, a fost lansată campania "Fii oaspetele nostru" și a fost deschis Centrul de Informare Turistică, toate având scopul de a pune în valoare ceea ce avem mai bun şi mai frumos în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0