Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Chișinău, și șoferii de troleibuz sunt bătuți în trafic. Iată pe cine îl caută Poliția

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer nervos a luat la bătaie un șofer de troleibuz din Capitală. Bătăușul, pe care îl caută poliția, a recurs la violență fizică pentru că ar fi fost deranjat de niște manevre efectuate de conducătorul troleibuzului.

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Polițiștii din sectorul Ciocana din Chişinău îl caută pe individul din imagine. Acesta l-a lovit pe un șofer de troleibuz de pe linia 13 din Capitală. Cazul a avut loc la sfârșitul la sfârșitul lunii februarie și a fost surprins de un martor, care a filmat conflictul cu telefonul mobil.

Conform informațiilor acumulate de către poliţişti, agresorul l-a lovit pe șoferul de troleibuz fiind nemulțumit de manevrele efectuate de acesta în trafic.

Oamenii legii le roagă pe persoanele care l-au recunoscut pe agresorul din imagini să-i anunțe la numărul de telefon 069 549 918, pentru a stabili cu certitudine toate circumstanțele conflictului.

Conform normelor legale, individul riscă amendă în mărime de la 11 000 de lei la 21 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Fluxul de știri
0