Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Catastrofă aviatică: Cine era la bordul aeronavei care s-a prăbușit în Iran

© REUTERS / TASNIM NEWS AGENCYAvionul privat prăbușit în Iran
Avionul privat prăbușit în Iran - Sputnik Moldova
Abonare
În avionul privat care decolase din Emiratele Arabe Unite se afla moștenitoarea unui imperiu financiar, care urma să se căsătorească la sfârșitul acestei luni.

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Un avion privat, aparținând companiei Basaran Holding al omului de afaceri turc Huseyin Basaran, s-a prăbușit duminică într-o zonă muntoasă din sud-vestul Iranului, relatează presa internațională. Avionul privat efectua un zbor din Emiratele Arabe Unite spre Turcia.

În aeronavă se aflau opt pasageri și trei membri ai echipajului. Tote cele unsprezece persoane aflate la bord și-au pierdut viața în urma catastrofei.

Printre pasagerii aeronavei se afla și Mina Basaran, fiica proprietarului companiei, care se întorcea împreună cu alte șapte prietene din Dubai, unde au participat la un concert al artistei Rita Ora.

Moștenitoarea omului de afaceri turc a dat o petrecere pentru prietene la Dubai, înainte de nunta sa care urma să aibă loc la sfârșitul acestei luni.

Aparatul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă şi a luat foc la impactul cu solul.

Fluxul de știri
0