Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se întâmplă în Moldova: Un medic a fost bătut cu cruzime chiar în spital

© Sputnik / Варвара Гертье / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Abonare
O şefă de secţie de la Spitalul nr. 1 din Chişinău a ajuns la Urgență cu multiple traumatisme, după ce a fost bătut crunt de soțul unei paciente.

CHIȘINĂU, 10 mart — Sputnik. Șefa secției Terapie de la Spitalul Municipal nr.1 din Chişinău, Ala Valenga, a fost agresată sâmbătă de soţul unei paciente care a murit în instituţia medicală, informează presei locale.

Înfuriat după ce a aflat că i-a decedat soţia, bărbatul a acuzat medicul că nu i-a acordat pacientei îngrijirile medicale cuvenite. Agresorul i-a aplicat şefei secţiei Terapie mai multe lovituri, victima fiind internată ulterior la Urgenţă cu comoţie cerebrală şi câteva coaste rupte.

Ion Midrigan - Sputnik Moldova
În Moldova medicii sunt victimele pacienților

Administraţia spitalului a alertat Poliţia, care a iniţiată o anchetă.

Femeia care a murit fusese internată cu afecţiuni cardiace. Potrivit directorului Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc, în urma necropsiei s-a constatat că a fost vorba de o ruptură a aortei, un accident care apare brusc şi nu poate fi prevăzut, care duce la o moarte rapidă.

Directorul spitalului a mai spus că rudele bărbatului şi-au cerut scuze. Din păcate, cazul nu este singular, medicii fiind agresaţi deseori de către pacienţi ori rudele acestora

Fluxul de știri
0