Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operaţiune specială pe Calea Ferată: Vezi ce au făcut doi angajaţi ai CFM

© Photo : Железная дорога МолдовыСотрудники "Железной дороги" крали топливо
Сотрудники Железной дороги крали топливо - Sputnik Moldova
Abonare
Doi angajaţi cu vână de întreprinzători de la Cale Ferată au decis să se căpătuiască pe seama întreprinderii la care lucrează

CHIŞINĂU, 10 mart — Sputnik. Un mecanic de locomotivă și ajutorul acestuia au fost prinşi în timp ce încercau să sustragă motorină. Informaţia a fost confirmată de Î.S. „Calea Ferată din Moldova".

(FOTO) Furt de motorină la „Calea Ferată". Vezi cine este vinovatul>>>

Cazul a avut loc în dimineaţa zile de sâmbătă, în regiunea stației Mateuți. Cei doi au fost prinşi în flagrant de către angajații Serviciului Securitate Internă, de comun cu Serviciul pază paramilitară din cadrul întreprinderii. Până la intervenţia acestora, suspecţii ar fi reuşit să sustragă circa 200 de litri de combustibil.

„Pe marginea cazului a fost deschisă o anchetă de serviciu, iar angajații urmează să fie sancționați conform prevederilor Codului Muncii, precum și regulamentelor interne de funcționare a întreprinderii. Responsabilii de la CFM au sesizat organele de drept cu privire la cazul dat", a comunicat purtătorul de cuvânt al CFM, Eliza Botnari.

Materialele au fost transmise organelor de resort, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele și culpabilitatea suspecților în conformitate cu legislația în vigoare.

© Photo : Железная дорога МолдовыСотрудники "Железной дороги" крали топливо
Сотрудники Железной дороги крали топливо - Sputnik Moldova
Сотрудники "Железной дороги" крали топливо
Fluxul de știri
0