Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avion Air Moldova, nevoit să revină la sol din cauza unor defecţiuni

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Probleme ieri pentru zborul Chişinău-Viena. Avionul companiei Air Moldova nu a ajuns la destinaţie, fiind nevoit să revină pe aeroportul Chişinău din cauza unei defecţiuni tehnice.

CHIŞINĂU, 10 mart — Sputnik. Un Airbus A320-233 al companiei Air Moldova, care urma să ajungă ieri dimineaţă la Viena, a efectuat o aterizare de urgenţă după ce a fost descoperită o defecţiune tehnică.

Avionul nu a reuşit să părăsească spaţiul aerian al Republicii Moldova, piloţii luând decizia să revină pe Aeroportul Chişinău, informează bloknot-moldova.md, cu referire la purtătorul de cuvânt al companiei, Mihaela Josan.

Самолет - Sputnik Moldova
Accidente
Un avion din Moldova era cât pe ce să se prăbușească la aterizarea în Roma-VIDEO

Aterizarea a fost fără probleme — nici pasagerii, nici membrii echipajului nu au avut de suferit. Pasagerii au ajuns la destinaţie cu o altă aeronavă.

Tototdată, Josan a declarat că nu ştie despre ce defecţiune anume este vorba.

Potrivit impacttv.md, ar fi vorba de acelaşi avion al companiei AirMoldova care, l-a sfârşitul lunii februarie anul curent, a rămas blocat pe Aeroportul Domodedovo. Aeronava ar avea o vechime de 20 de ani.

Fluxul de știri
0