Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul unuia dintre asasinii Cristinei Parhomenco

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Asasinul Cristinei Parhomenco a recunoscut că a violat, împreună cu alți trei deținuți, un minor cu care stătea închis în celulă.

CHIȘINĂU, 10 mar — Sputnik. Unul din tinerii condamnați pentru omorul Cristinei Parhomenco, Eugen Zagorjevschi (alias "Zaga"), a recunoscut că şi-a violat un coleg de celulă, împreună cu alți trei deținuți, anunță CrimeMoldova.

Anterior, presa a scris că Eugen Zagorjevschi, împreună cu trei deținuți, au violat un minor care era închis în aceeaşi celulă cu ei.

Pe 29 decembrie, „Zaga" i-ar fi propus victimei să întrețină relații sexuale, minorul însă a refuzat, iar ulterior acesta a fost violat. Victima nu a cerut ajutor și nici nu a anunțat gardienii, fiindu-i frică de ceilalți deținuți. A doua zi, minorul a depus o plângere la directorul Penitenciarului nr.13.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Revoltător: Unul dintre ucigașii Cristinei Parhomenco a violat un minor

Potrivit portalului, care face referire la surse din cadrul anchetei, după expedierea dosarului în intanță a avut loc o ședință de judecată. Cazul este investigat de Judecătoria Chișinău, oficiul Centru, iar în prezent au loc dezbateri judiciare și sunt analizate probele.

Procurorii au primit la sfârșitul lunii ianuarie rezultate expertizei care demonstrează că victima a fost agresată sexual, acuzarea afirmând că dispune de toate probele care demonstrează vinovăția celor patru suspecți.

În cazul în care îi va fi demonstrată vinovăția, "Zaga" riscă de la 5 la 12 ani închisoare.

Reamintim că Eugen Zagorjevschi, împreună cu alți minori, au fost condamnați la câte 6 ani și 8 luni pentru omorul Cristinei Parhomenco. Crima a avut loc în seara zilei de 25 noiembrie 2016. Cristina Parhomenco, o minoră de 14 ani din Strășeni, elevă în clasa a VIII-a, a fost omorâtă cu cruzime, de alți patru minori. Asasinii aveau vârste de 13, 15, 16 și 17 ani.

Fluxul de știri
0