Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum poți să obții permisul de conducere internațional – Este atât de simplu

© Sputnik / Мирослав РотарьАвтошкола
Автошкола - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Știre importantă pentru moldovenii ce muncesc peste hotare: ei vor putea obține permisul de conducere internațional în baza celui național.

CHIŞINĂU, 9 mart — Sputnik. La una dintre ședințele de la sfârșitul lunii februarie, Guvernul a aprobat modelul permisului de conducere internațional, în baza permisului de conducere național al Republicii Moldova.

Documentul va fi eliberat doar în baza permisului de conducere național cu statut „Valabil", pe un termen de până la 3 (trei) ani, cu condiția că acest termen să nu depășească termenul de valabilitate al permisului de conducere național deținut de către solicitant. Permisul de conducere internațional va fi valabil la conducerea vehiculelor în trafic internațional numai la prezentarea permisului de conducere național al Republicii Moldova, precizează Agenția Servicii Publice într-un comunicat de presă.

Fluxul de știri
0