Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii din Portugalia trebuie să știe asta

© AP Photo / Armando FrancaЖенщина и город - Лиссабон, Португалия.
Женщина и город - Лиссабон, Португалия. - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenilor Republicii Moldova care muncesc și trăiesc în Portugalia li se oferă pe data de 28 martie o șansă pe care nu trebuie să o rateze.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Ambasada Republicii Moldova în Portugalia anunță toți conaționalii că pe data de 28 martie funcționarul consular al misiunii se va afla în deplasare în orașul portughez Faro, regiunea Algarve. Angajatul misiunii diplomatice va oferi în acest oraș servicii consulare cetățenilor Republicii Moldova stabiliți în regiune. 

Panorama di Roma, Italia. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldovenii care muncesc în Italia trebuie să știe asta

Persoanele interesate sunt aşteptate în incinta Școlii parohiale ”Lus Ortodoxia” ce se află pe adresă: EB 1 Caliços 8135-017 Esteval, Almancil.

Moldovenii care doresc să beneficieze de servicii consulare în această zi trebuie să se programeze la numărul de telefon 213 009 060.

Acordarea asistenței consulare,,în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

Fluxul de știri
0