Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedia care a cutremurat un sat întreg. Ce s-a întâmplat pe data de 8 martie

© Sputnik / Miroslav Rotariпожарный
пожарный - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit statisticii IGSU, de la începutul anului curent, în țară au fost înregistrate 330 incendii, în care au decedat 45 persoane, dintre care 3 minori.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Un copil de trei ani a murit în chinuei groaznice. Fetița a ars de vie în casa unor rude, în timp ce părinții se aflau în curtea gospodăriei. Cazul a avut loc în ziua de 8 martie, în satul Băxani, raionul Soroca. 

Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accidente
(FOTO) Tragedie la Râșcani: Doi copii au ars de vii

La fața locului au intervenit două autospeciale, iar în timpul intervenției de stingere, într-o cameră a fost depistat corpul carbonizat al fetiței.

Din informațiile operative, se cunoaște că în acea locuință, în timpul izbucnirii incendiului, se mai aflau alți doi minori, care nu au avut de suferit. Se mai cunoaște, că minorul care și-a pierdut viața, a fost adus de către părinți în ospeție la rude, în casa cărora s-a și produs incendiul. Focul a distrus bunurile materiale doar din odaia în care a fost găsit copilul. 

Alte circumstanțe despre izbucnirea și cauza incendiului urmează să fie investigate.

Potrivit statisticii IGSU, de la începutul anului curent, în țară au fost înregistrate 330 incendii, în care au decedat 45 persoane, dintre care 3 minori.


Fluxul de știri
0