Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alina Zotea, cu blană de mii de euro? Iată cum au fotografiat-o internauții

© Sputnik / Miroslav RotariŞedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea
Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Deputata liberală Alina Zotea poartă o blană de 1500 de euro, cel puțin așa susține internautul Viorel Eftodii într-o postare pa pagina sa de facebook.

CHIŞINĂU, 09 mart — Sputnik. Blănița Alinei Zotea provoacă dezbateri aprinse pe internet.

"Alina Zotea se revolta că s-au tăiat câțiva copaci de pe lângă Parlament, dar văd că este destul de fericită că s-au tăiat vreo 60 de animăluțe pentru ca să i se facă o blană de peste 1500 de euro", scrie internautul Viorel Eftodii pe Facebook.

Tot el a postat și fotografia cu deputata liberală și blana ei de 1500 de euro.

Postarea a provocat dezbateri aprins pe Facebook. Unii i-au reproșat alesei poporului că "lumea moare de foame și sărăcie, iar ea este nebună de bogăție".

La puțin timp, după vreo 20 de ore, Viorel Eftodii a mai postat o fotografie cu deputata, această purtând o altă blană.

Vom preciza că Viorel Eftodii a reacționat astfel după ce Alina Zotea s-a revoltat pe Facebook că au fost tăiați câțiva copaci în preajma clădirii Legislativului. Ea a postat un filmuleț cu bucata defrișată, iar mai jos a scris un text prin care critică conducerea Parlamentului, fapt pe care nu-l făcea atunci când PL era membru al coaliției de guvernământ.

"15 arbori perfect sănătoși și verzi au fost defrișați din spatele clădirii Parlamentului pentru ca cei de la guvernare să aibă unde parca!", scrie revoltată tânăra deputată liberală.

Fluxul de știri
0