Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operațiune specială în Capitală: A fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii de investigații, împreună cu luptătorii ”Fulger”, i-au reținut pe cei care au dat foc unui magazin din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 7 mart — Sputnik. Doi bărbați de 22 și 32 de ani și o femeie de 36 de ani au fost reținuți de ofițerii de investigații din sectorul Râșcani al Capitalei, fiind sprijiniți de luptătorii din cadrul Batalionului cu Destinație Specială ”Fulger”. Aceștia sunt suspectați de săvârșirea unui furt dintr-un butic unde erau vândute produse cosmetice și chimice, situat pe strada N. Dimo și incendierea acestuia.

Potrivit poliției, infracțiunea a fost comisă pe 2 ianuarie. Atunci specialiștii au stabilit că buticul a fost incendiat intenționat.

În cadrul acțiunilor, supecții și-au recunoscut vina, declarând că au pătruns în butic de unde au furat 33 de mii 600 de lei, după care au incendiat chioșcul pentru a tăinui infracțiunea, cauzând un prejudiciu de 107 mii 300 de lei.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă aceste persoane au mai fost implicate în săvârșirea altor infracțiuni din Capitală.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Bănuiții riscă o amendă de la 32 de mii 500 de lei la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0