Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Victor Micu, viitorul președinte al Curții Supreme de Justiție?

© Sputnik / Miroslav RotariVictor Micu
Victor Micu - Sputnik Moldova
Abonare
Funcția de președinte al Curții Supreme de Justiție va rămâne vacantă în viitorul apropiat. Asta după ce Mihai Poalelungi a decis să plece din acest post, iar recent a fost ales judecător la Curtea Constituțională.
Victor Micu, viitorul președinte al Curții Supreme de Justiție?

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu, a declarat în cadrul unui interviu realizat în studioul de radio Sputnik Moldova, că nu s-a gândit deocamdată dacă va participa sau nu la concursul ce va fi organizat în curând pentru funcția de președinte al CSJ. Acesta a spus că nu a primit nici propuneri în acest sens. Mai mult, el a mai afirmat că Mihai Poalelungi este un jurist cu o vastă experiență, care îl va ajuta să se descurce în noua funcție. Acesta, însă, a refuzat să comenteze informațiile apărute anterior în presă precum că Mihai Poalelungi ar urma să devină următorul președinte al Curții Constituționale. 

Amintim că marți, 6 martie, Consiliul Superior al Magistraturii l-a ales pe Mihai Poalelungi în funcția de magistrat al Curții Constituționale. Acesta a fost singurul care a participat la acest concurs, a declatat președintele CSM, Victor Micu, la Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0