Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Guvernul propune optimizări la ANSA: Va fi creată o nouă structură cu funcții de control

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaNoul punct de inspecție ANSA la vama Leușeni
Noul punct de inspecție ANSA la vama Leușeni - Sputnik Moldova
Abonare
Cancelaria de Stat propune optimizarea structurii și efectivului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și propune crearea unei noi structuri cu funcții de control și supraveghere

CHIȘINĂU, 6 mart — Sputnik. Guvernul propune instituirea unei noi subdiviziuni structurale în cadru ANSA, angajații căreia vor fi responsabili de controlul siguranței și calității produselor vitivinicole, alcoolului etilic, berii și a produselor alcoolice.

"În Capitolul I din Anexa nr. 2 după subdiviziunea "Direcția juridică" se introduce subdiviziunea „Direcția controlul siguranței și calității produselor vitivinicole, alcoolului etilic, berii și a produselor alcoolice", este scris în textul proiectului.

Astfel, în urma efectuării unui studiu, autorii proiectului subliniază că implementarea prevederilor propuse nu va avea impact asupra bugetului public, deoarece nu este necesară majorarea efectivului-limită actual, iar angajații noii subdiviziuni vor fi angajați din contul funcțiilor vacante atestate la moment în cadrul ANSA.

Fluxul de știri
0