Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Făceau asta acasă

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaReținere
Reținere - Sputnik Moldova
Abonare
Șapte bărbați au fost reținuși pentru comercializarea stupefiantelor.

CHIȘINĂU, 6 mart — Sputnik. Un grup criminal a fost reținut de poliție pentru comercializarea marijuanei în proporții deosebit de mari.

Plantație de cannabis - Sputnik Moldova
O țară din Europa a probat producția de marijuana. Vezi în ce scop

Șapte bărbați din Capitală au fost sunt bănuiți de comercializarea drogurilor de tip marijuană hidroponică, altfel spus „crescută în apă". Inculpații produceau canabis, îl prelucrau și ulterior comercializau marijuana la prețul de 100 de lei per gram.

Oamenii legii au supravegheat timp de o lună membrii grupului, infiltrând mai mulți investigatori sub acoperire, care efectuau achiziții de control — procurând droguri de la suspecți. Inculpații au fost reținuți în momentul comercializării stupefiantelor.

Poliția a confiscat aproximativ 4 kg de marijuană hidroponică, cântare electronice la scară mică, pachețele de tip „zip-lock" destinate ambalării drogurilor, cartele SIM și telefoane mobile, precum și bani obținuți din comercializarea drogurilor — 5.600 de euro, 600 de dolari și peste 50 de mii de lei.

Valoarea totală a marijuanei confiscate este de aproximativ 400 de mii de lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă privațiune de libertate de la șapte până la 15 ani.

Fluxul de știri
0