Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CEC a dezvăluit când vor avea loc alegerile noi ale primarilor în Chișinău și Bălți

© Sputnik / Мирослав РотарьЦИК
ЦИК - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală (CEC) se convoacă luni, 12 martie, în ședință ordinară. Pe ordinea de zi – alegerile locale noi în Chișinău și Bălți.

CHIȘINĂU, 6 mart – Sputnik. Comisia Electorală Centrală (CEC) se convoacă luni, 12 martie, în ședință pentru a decide asupra stabilirii datei alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și ale primarului municipiului Bălți. Ședința CEC va începe la ora 15.00, iar cele două chestiuni au fost incluse primele pe agenda de discuții a membrilor CEC. 

Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Alegerile locale noi în Chișinău. Detaliul care nu trebuie ignorat

Al treilea subiect de pe ordinea de zi a ședinței va fi cel ”Cu privire la aprobarea Devizului de cheltuieli pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și ale primarului municipiului Bălți, din data de 20 mai 2018”.

Ceea ce înseamnă că membrii CEC vor propune ca alegerile noi ale primarilor în Chișinău și Bălți să fie organizate pe 20 mai.

Fluxul de știri
0