Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Te trec fiorii! Iată ce au descoperit polițiștii la Piața Centrală

© SputnikPiață
Piață - Sputnik Moldova
Abonare
Captură impresionantă a polițiștilor din Chișinău la Piața Centrală - sute de kilograme de carne de porc păstrate în condiții insalubre.

CHIȘINĂU, 5 mart — Sputnik. Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din Capitală, în comun cu angajații Direcției nr. 3 a Inspectoratului Național de Investigații și specialiștii din cadrul Direcției sanitar-veterinare, au întreprins mai multe acțiuni de contracarare a cazurilor de transportare și comercializare ilegală a produselor de origine animalieră de către agenții economici care activează în halele de carne de la Piața Centrală.

Potrivit oamenilor legii, carnea de porc era transportată în condiţii insalubre şi păstrată la temperaturi necorespunzătoare. De asemenea, comercianții n-au putut prezenta actele necesare pentru a confirma originea și calitatea cărnii, precum şi alte documente care ar permite desfăşurarea genului dat de activitate.

Poliţiştii au decis reţinerea unităţilor de transport, în total fiind ridicate 1 468 de kilograme de carne de porc și 189 de kg de produse afumate. Angajații ANSA au decis nimicirea producției.

Poliţiştii au întocmit mai multe procese verbale fiind aplicate amenzi de peste 22 de mii de lei.Carne de porc, fără acte de proveniență

Fluxul de știri
0