Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ce cadouri ar fi bine să dăruim de 8 martie. Sfatul astrologului

© Sputnik / Miroslav RotariSergiu Sumcă
Sergiu Sumcă - Sputnik Moldova
Abonare
Ziua Internaţională a Femeii sau Ziua Mamei, sărbătorită pe 8 martie, reprezintă un bun prilej de a le mulţumi femeilor importante din viaţa noastră, prin cuvinte sau prin mici atenţii, pentru tot ceea ce fac pentru noi.
Ce cadouri ar fi bine să dăruim de 8 martie. Sfatul astrologului

Ne dorim ca acele cadouri pe care le oferim lor, femeilor, să fie anume cele așteptate. Cum alegem corect cadoul? O putem face cunoscând ce-și dorește mama sau iubita noastră, dar putem să ascultăm și ce ne spun stelele.

Astrologul Sergiu Sumcă ne recomandă "să dăruim în acest an cadouri de suflet, în mod special, care vor ajuta femeile să-și împlinească un vis, fie că e vorba de o vacanță într-o țară exotică sau vizitarea unul loc turistic inedit. De asemenea, ar fi bine să vorbim cu iubitele, mamele noastre despre dorințele pe care le au. Trebuie să le facem să se simtă deosebite în această zi."

Ziua de 8 Martie este, încă din 1913, o zi emblematică pentru multe din statele lumii. Ca urmare a eforturilor de a obţine drept de vot şi condiţii de muncă mai bune, această zi de primăvară a fost desemnată Ziua Internaţională a Femeii, cunoscută în Republica Moldova şi ca Ziua Mamei. În Statele Unite ale Americii, Ziua Mamei este sărbătorită pe 11 mai, în Marea Britanie pe 30 mai, francezii o sărbătoresc pe 25 mai, iar ruşii o celebrează pe cea care le-a dat viaţă pe 30 noiembrie.

Fluxul de știri
0