Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mașini blocate în nămeți și posturi vamale închise, cum a început luna martie în Moldova

Abonare
Salvatorii din Moldova au lucrat pe parcursul nopții pentru deblocarea a 19 mijloace de transport din nămeți. Imaginile video vorbesc de la sine.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. În ultimele 24 de ore, 19 mijloace de transport au fost deblocate și tractate de salvatori și pompieri, după ce acestea au rămas înzăpezite pe șoselele din țară. Informația a fost prezentată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Intervenția pompierilor a fost necesară în UTA Găgăuz-Yeri, unde în apropiere de postul vamal Vulcănești – Vinogradovca 12 autoturisme și 2 autocamioane au rămas împotmolite în nămeți.

De ajutorul salvatorilor de la IGSU a fost nevoie și pe drumurile din raioanele Comrat, Cimișlia și Fălești. În toate cazurile, salvatorii au reușit să intervină pentru acordarea asistenței necesare la deblocarea transportului. 

Conform informațiilor prezentate de Serviciul Vamal, în continuare, din cauza podului de gheață format pe râul Nistru, rămâne sistată activitatea posturilor vamale de tip debarcader Cosăuți și Soroca.

Fluxul de știri
0