Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un funcționar al Primăriei Chișinău a murit într-un tragic accident de circulație

© Photo : Poliția Republicii MoldovaAccident rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare, interescție cu strada Serghei Lazo
Accident rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare, interescție cu strada Serghei Lazo - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care a murit ieri în urma teribilului accident produs în centrul Capitalei era șefa secției Educație din cadrul Direcției Generale Educație Tineret și Sport a Primăriei Chișinău.

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. Șefa șefa secției Educație din cadrul Direcției Generale Educație Tineret și Sport (DGETS) a municipiului Chișinău, Larisa Crudu, și-a pierdut viața după ce taxiul în care se deplasa a intrat în plin într-un troleibuz.

În urma impactului devastator, femeia a fost grav rănită și a decedat în drum spre spital. Larisa Crudu este soția lui Valentin Crudu, șefului Direcţiei învățământ preuniversitar din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Colegii acesteia din cadrul DGETS Chișinău au postat pe rețele de socializare un mesaj de condoleanțe. „Vestea morții subite a dnei Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul DGETS mun.Chișinău, ne-a cutremurat și ne-a îndurerat profund", au scris aceștia.

Amintim că accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 12, la intersecția bulevardului Ştefan cel Mare și Sfânt cu strada Serghei Lazo din Capitală. Taxiul în care se deplasa femeia s-a ciocnit violent cu un troleibuz. La volanul automobilului se afla un taximetrist în vârstă de 39 de ani care a fost transportat în stare foarte gravă la spital. Larisa Crudu a decedat în drum spre spital.

Fluxul de știri
0