Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accidentul rutier din centrul Chișinăului nu a lăsat indiferent pe nimeni

© Photo : Poliția Republicii MoldovaAccident rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare, interescție cu strada Serghei Lazo
Accident rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare, interescție cu strada Serghei Lazo - Sputnik Moldova
Abonare
Un angajat al Primăriei Chișinău, care este și soția unui membru al Guvernului, a decedat într-un tragic accident care s-a produs în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Femeia care a murit miercuri, 28 februarie, în tragicul accident care a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, este Larisa Crudu, șefa Secției Educație a Direcției Educație, Tineret și Sport din cadrul Primăriei Chișinău. Larisa Crudu este și soția lui Valentin Crudu, șef de Direcție la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. 

Accident rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare, interescție cu strada Serghei Lazo - Sputnik Moldova
Accidente
Accident de groază în centrul Capitalei: O persoană a murit

Angajații Direcției Educație, Tineret și Sport și primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, au transmis mesaje de condoleanțe familiei și rudelor îndurerate. 

”Regretăm și deplângem pierderea persoanei care a fost un coleg de nădejde, un om cu inimă mare și un specialist de înaltă calitate. Prin propriul exemplu ne-a motivat pentru optimism, rezistență și corectitudine față de colegi, părinți și elevi. Suntem onorați că am avut-o alături. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, se spune în mesajul de condoleanțe semnat de colectivul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport.

”Din păcate, ieri, într-un accident tragic, și-a pierdut viața Larisa Crudu, șefă de secție în Direcția de Educație Fizică și Sport. Taximetristul care conducea mașina în care se afla colega noastră nu a respectat regulile de circulație rutieră și s-a tamponat cu un troleibuz. Pe această cale vreau să exprim sincere condoleanțe familiei îndurerate”, semnează Silvia Radu scrisoarea sa de condoleanțe.

Și colegii lui Valentin Crudu i-au exprimat condoleanțe în legătură cu moartea tragică a soției sale. Angajații ministerului împărtășesc durerea și sunt alături în aceste momente grele de colegul lor. 

Un angajat al Primăria Chișinău și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație>>>

Miercuri, la prânz, un troleibuz s-a tamponat cu un taxi care a ignorat culoarea roșie al semaforului. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Serghei Lazo și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Impactul a fost atât de puternic încât automobilul a fost aruncat la câțiva zeci de metri. În mașina de taxi se afla Larisa Crudu, care a murit în drum spre spital. Șoferul taximetrului se află în stare gravă la reanimare.

Pasagerii și conducătorul troleibuzului nu au avut de suferit.

Fluxul de știri
0