Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

TOP Cele mai sexy moldovence: Bătălia se dă pentru locurile 2 și 3

© Facebook / Diana MereutaDiana Mereuta
Diana Mereuta - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri, 28 februarie, se încheie votingul online pentru topul celor mai sexy 100 de femei din Moldova, realizat de o revistă autohtonă.

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. O revistă din țară organizează anual un online voting cu 100 cele mai sexy femei ale Moldovei.

„Cele mai sexy femei de la noi vor fi desemnate în baza votingului online, dar și luându-se în considerare opinia unui juriu format din experți atât din redacție, cât și din afara ei. Îți poți exprima preferințele până pe data de 28 februarie 2018, ora 16:00", anunță revista VIP Magazin pe pagina sa de internet, precizând că rezultatele vor fi prezentate în luna martie.

„Concurentele" sunt selectate din domeniile business, mass-media, showbiz, artă, modeling și viaţă mondenă.

Într-un material la această temă publicat la mijlocul lunii februarie scriam că acest top este condus detașat de jurnalista Sanda Țurcan, lucru rămas neschimbat și la sfârșitul perioadei de voting.

Bătălia, însă, se dă strâns pentru celelalte două locuri de pe podium, 2 și 3, între mai multe reprezentante ale sexului frumos, întrucât diferența de voturi din ziua de marți, 27 martie, nu este foarte mare și, într-o zi, orice se poate întâmpla.

Astfel, întrucât Sanda Țurcan are deja adunate peste 21 de mii de voturi, este greu de crezut că o mai întrece cineva, al doilea rezultat fiind de puțin peste 4700 de voturi, la ora la care este scris acest articol, și este al prezentatoarei TV Corina Frumuzachi.

Următoarele poziții sunt ocupate de:

3. Diana Mereuță — 3854 voturi (director „Curierul de Hîncești")

4. Cristina Nicolaev — 3356 voturi (model)

5. Dorina Darii — 3076 voturi (model)

6. Nadinn Ojog — 3056 voturi (fitness blogger, campioană Fitness Bikini)

7. Olga Rusu Varvarici — 2814 voturi (femeie de afaceri)

Astfel, rezultatele finale ale acestui top depind de activismul internauților, care mai au șansa de a-și exprima opțiunea.

© Photo : VIP MagazinTop 100 cele mai sexy femei din Moldova, captură ecran
Top 100 cele mai sexy femei din Moldova, captură ecran - Sputnik Moldova
Top 100 cele mai sexy femei din Moldova, captură ecran
Fluxul de știri
0