Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prăpăd pe drumuri: Accident teribil la Orhei, soldat cu victime

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaAccident rutier în localitatea Brăviceni, Orhei
Accident rutier în localitatea Brăviceni, Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
În urma groaznicului accident, patru persoane au fost rănite, una fiind internată în stare gravă la Reanimare.

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. Un accident cu consecințe extrem de grave s-a produs în seara zilei de ieri, la ora 18.31, pe șoseaua R6, în apropierea localității Brăviceni, raionul Orhei.

Potrivit primelor cercetări, accidentul ar fi fost provocat de un conducător auto care a ieșit pe contrasens. În urma impactului, toate persoanele aflate în cele două mașini implicate în accident au suferit traumatisme grave.

Accident pe traseul Sărătenii Vechi, în apropierea s. Verejeni raionul Telenești - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Telenești: Două persoane și-au pierdut viața

Sosiți la fața locului, membrii grupului operativ de cercetare penală, angajați SST, AR și INP au stabilit că șoferul de 39 de ani, care conducea automobilul Citroen C3, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu automobilul Toyota Auris, condus la fel, de un bărbat de 39 de ani. Acesta din urmă, avea doi pasageri, un bărbat de 44 de ani și o adolescentă de 15 ani.

În urma impactului, șoferul automobilului Citroen C3, a fost transportat la spitalul raional Orhei, cu diagnoza traumatism asociat, traumatism abdominal, ruptură de splină și ruptura vezicii urinare. Acesta a fost internat în Secția Reanimare. Șoferul automobilului Toyota Auris a fost diagnosticat cu fractura închisă a osului femural drept, pasagerul de 44 de ani — traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, iar fata de 15 ani — cu fractura închisă a antebrațului și articulația mâinii drepte.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaAccident rutier în localitatea Brăviceni, Orhei
Accident rutier în localitatea Brăviceni, Orhei - Sputnik Moldova
Accident rutier în localitatea Brăviceni, Orhei
Fluxul de știri
0