Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A fost testată de Putin: Vezi cum arată VIP-limuzină rusească

© Sputnik / Сергей Субботин / Accesați arhiva multimediaСалон макета автомобиля, разработанного в рамках проекта "Кортеж"
Салон макета автомобиля, разработанного в рамках проекта Кортеж - Sputnik Moldova
Abonare
Vezi cum arată VIP-limuzină rusească ce va fi folosită de președintele Federației Ruse, care va fi ales în martie 2018

CHIȘINĂU, 27 feb — Sputnik. Președintele Vladimir Putin a testat limuzină realizată în cadrul proiectul ”Kortej”, a anunțat cu ceva timp în urmă ministrul rus al Industriei și Comerțului, Denis Manturov.

Potrivit ministrului, șeful statului a condus automobilul prototip A, care va intra în dotarea Serviciului Federal de Pază până la sfârșitul anului 2017.

"Vladimir Putin a luat deja cunoștință de acest proiect, a văzut mai multe etape de producție", a spus Manturov, adăugând că "președintele este mulțumit de noua producție".

Ministrul le-a spus jurnaliștilor că munca la automobil Kortej continuă. Potrivit acestuia, utilizarea automobilului va începe odată cu inaugurarea noului președinte în 2018.

Kortej este un automobil destinat înalților funcționari ai statului. În total au fost elaborate patru modele a vehiculului: limuzină, sedan, SUV și minivan.

Fluxul de știri
0