Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr a fost denunțat la poliție. A acționat ca în filme

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiat din raionul Orhei este bănuit de furtul unui automobil.

CHIȘINĂU, 27 feb — Sputnik. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a furat un Volkswagen T4 dintr-o curte din sectorul Râșcani al Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, proprietarul autoturismului a alertat Poliția imediat după ce a depistat lipsa mașinii din ograda casei. Paguba materială a fost estimată de către victimă la 114 de mii de lei.

Forțele de ordine au identificat făptașul. Oamenii legii au stabilit că tânărul, anterior cercetat penal, a pătruns în vehicul prin acces liber, după care a pornit motorul de la firele electrice de sub volan.

Suspectul și-a recunoscut vinovăția în cadrul audierilor.

Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul riscă privațiune de libertate pe un termen de până la patru ani.

Cercetat penal pentru furtul unui automobil

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut un tânăr în vârstă de 20 ani, originar din raionul Orhei, bănuit că ar fi implicat în furtul unui automobil de model,, Volkswagen T4’’. Incidentul a fost denunţat la poliţie de către proprietar, după ce a depistat lipsa autoturismului din ograda casei, din sectorul Râșcani al capitalei. Paguba materială a fost estimată de către victimă la suma de 114 000 lei. http://politiacapitalei.md/cercetat-penal-pentru-furtul-unui-automobil/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău 27 февраля 2018 г.
Fluxul de știri
0