Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii au rămas mască: Iată ce primea o moldoveancă în coletele expediate din Italia

© Sputnik / Miroslav RotariOfițer Pantera
Ofițer Pantera - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ingeniozitatea moldovenilor nu are margini. Iată ce primea o moldoveancă în coletele expediate din Italia.

CHIȘINĂU, 27 feb — Sputnik. O moldoveancă în vârstă de 36 de ani a fost reținut de poliție, fiind suspectată de complicitate în introducerea în țară a unor colete ce conțineau substanțe narcotice.

Potrivit oamenilor legii, în coletul cu produse alimentare primit de către inculpată erau camuflate stupefiante: pastile cu efect psihotrop.

Bănuita a fost reținută și escortată imediat la Direcția de Poliție pentru audieri. În urma cercetării coletului, polițiștii au depistat drogurile ascunse și transportate prin contrabandă. Coletele erau recepționate săptămânal, stupefiantele fiind estimate la aproximativ 6000 de lei.

Femeia și-a recunoscut complicitatea, iar pastilele psihotrope au fost expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Dacă va fi găsită vinovată, bănuita riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 5 ani pentru contrabandă cu substanțe stupefiante.

© Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuContrabandă cu droguri deconspirată de poliţişti
Contrabandă cu droguri deconspirată de poliţişti - Sputnik Moldova
Contrabandă cu droguri deconspirată de poliţişti

Fluxul de știri
0