Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Iată cât câștigă pe zi prostituatele din Moldova în Amsterdam, Olanda

© AFP 2024 / REMY GABALDAProstituate
Prostituate - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a pus mâna pe un cuplu din țara noastră care racola tinere pentru practicarea prostituției în Olanda. Cei doi le ofereau fetelor pe care reușeau să le convingă să se prostitueze sute de euro pe zi.

CHIȘINĂU, 25 feb — Sputnik. Inspectoratul General al Poliției anunță printr-un comunicat de presă că un bărbat și o femeie, cetățeni ai Republicii Moldova, de 43 și respectiv 47 de ani, sunt suspectați că ar fi racolat tinere pentru practicarea prostituției comerciale în orașul Amsterdam, Olanda.

Suspecții au determinat două tinere, de 20 și 29 de ani, să practice prostituția în Olanda, în schimbul sumei de 400-500 euro pe zi. Pentru a ajunge la locul destinației, bănuiții le perfectau actele și le procurau biletele.

Prostituate în hoteluri şi restaurante de lux din Chişinău - Sputnik Moldova
Societate
Prima jurnalistă care recunoaște public că practică prostituția – FOTO

În urma operațiunii desfășurată de ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în data de 9 februarie 2018, suspecții au fost reținuți în timp ce organizau plecarea a două tinere în Olanda.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, suspecții și-au recunoscut vina.

Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar ulterior au fost plasați în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform mormelor Codului Penal, persoanele culpabile de „Proxenetism" riscă închisoare de la 4 la 7 ani.

Polițiștii continuă acțiunile operative de investigații, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a persoanelor implicate în acest caz.

Fluxul de știri
0