Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trupa DoReDos va reprezenta Moldova la Eurovision 2018. Kirkorov, fericit până la lacrimi

© Sputnik / Yana ZaharovaНародный артист России Филипп Киркоров и поэт Джон Баллард написали для "DoReDoS" песню "My lucky day"
Народный артист России Филипп Киркоров и поэт Джон Баллард написали для DoReDoS песню My lucky day - Sputnik Moldova
Abonare
Însuși cunoscutul interpret rus Filip Kirkorov a venit în Capitala țării noastre pentru a-i susține pe cei de la DoReDos, care au participat la concursul național cu piesa "A lucky day", compusă chiar de Kirkorov.

CHIŞINĂU, 25 feb — Sputnik. În etapa finală a concursului național Eurovision 2018, care s-a desfășurat sâmbătă seara, au participat 16 artiști, iar victoria i-a revenit formației DoReDos, care va merge la Lisabona.

Vom menționa că Filip Kirkorov a urmărit din sală concertul și chiar a filmat cu telefonul său mobil. Iar când DoReDos a fost anunțată învingătoare, el a vărsat câteva lacrimi de fericire.

Kirkorov a spus de ce a acceptat să participe anul acesta împreună cu o trupă din Moldova la Eurovision.

"Anul acesta eu am acceptat oferta unei țări car este solidară cu politica promovată de președintele țării mele. Altfel eu nu mi-ași fi dat acceptul. Sper că în acest an, în sfârșit, Rusia va fi apreciată la justa valoare", a declarat Kirkorov.

© Sputnik / Yana ZaharovaГруппа "DoReDoS" представит Молдову на Евровидении-2018 в Лиссабоне
Группа DoReDoS представит Молдову на Евровидении-2018 в Лиссабоне - Sputnik Moldova
Группа "DoReDoS" представит Молдову на Евровидении-2018 в Лиссабоне

 

Vom menționa că atunci când a venit la Chișinău, Kirkorov s-a întâlnit cu președintele Igor Dodon. Șeful statului a postat pe Facebook poze în care el bea ceai cu Kirkorov.

Totodată, Igor Dodon a felicitat formația DoRedos. El a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook sub care a scris "Hai, Moldova".

Fluxul de știri
0