Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ipoteză: Modelul Anastasia Cecati și soțul ei uciși de o a treia persoană?

© Photo : Instagram / Anastasia CiaAnastasia Cia
Anastasia Cia - Sputnik Moldova
Abonare
Rudele stomatologului Alexei Mitachi, care, potrivit versiunii Poliției, și-ar fi ucis înjunghiind-o cu cuțitul soția, modelul Anastasia Cecati, susțin că cei doi ar fi fost asasinați ambii de o a treia persoană. Însă Poliția respinge această versiune, dat fiind că apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiat pe interior.

CHIŞINĂU, 23 feb — Sputnik. Gelozia este motivul care a stat în spatele omorului de răsunet despre care s-a scris atât în România, cât şi în presa rusă. Aceasta este una dintre versiunile Poliţiei, care afirmă că medicul stomatolog Alexei Mitachi, care s-a sinucis după crimă, ar fi suspectat-o pe Anastasia de infidelitate.

"Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relaţiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta şi-a asasinat iubita, după care s-a sinucis", a spus șeful IGP, Alexandru Pânzari, citat de prime.md.

Sursa mai precizează că amprentele găsite pe cuţitul din chiuveta bucătăriei şi cu care a fost ucisă tânăra ar fi ale lui Alexei Mitachi.

Ramona Gabor - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ramona Gabor, ipoteză șoc despre cauza omorului actriței și modelului din Moldova

Totodată, Poliţia exclude presupunerile rudelor bărbatului, care bănuiesc că omorul ar fi fost comis de o a treia persoană. Argumentul Poliţiei este faptul că uşa de la apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiată din interior.

Potrivit unor apropiaţi ai cuplului, care au solicitat anonimatul, înainte de crimă, tânăra i-ar fi cerut iubitului său să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, iar, pentru că bărbatul nu a reuşit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte.

Potrivit sursei citate, cei doi locuiau separat în ultima perioadă, iar pentru a-şi vedea fiica de numai trei săptămâni, Anastasia i-ar fi cerut lui Alexei câte 1.000 de euro pentru fiecare vizită. 

Între timp, fetița cuplului, care a rămas orfană, se află, în continuare, la Spitalul Municipal Nr.1 din Capitală. Obişnuită cu laptele matern, micuţa nu acceptă alimentația artificială, aşa că nu poate fi, deocamdată, externată.

"Au apărut careva semne de intoleranță alimentară fiindcă în condiții de casă a fost hrănit la alimentație naturală, iar fiind spitalizat în condițiile noastre, a fost trecut la alimentație artificială. S-a manifestat prin refugitații. Astăzi, starea copilului este satisfăcătoare", a menționat medicul Spitalului Clinic Municipal nr.1 Iulia Gavriluță.

Anastasia Cia - Sputnik Moldova
Societate
Ce se va întâmpla cu copilul moldovencei model „Playboy”, ucisă de propriul soț

Direcția municipală pentru Drepturile Copilului urmează să decidă dacă micuţa poate rămâne sub tutela rudelor. Bunica fetiței, mama fotomodelului, a anunțat deja că vrea să-și crească nepoata.

Duminică Anastasia Cecati, în vârstă de 31 de ani, a fost înjunghiată mortal de soțul ei, Alexei Mitachi, de 34 de ani, care ulterior s-a aruncat de la etajul şapte al blocului în care locuia tânăra. Cei doi trăiau separat. Miercuri, Anastasia fost înmormântată la cimitirul de pe strada Doina din Chişinău, iar Alexei în satul său de baştină — Porumbeni din raionul Criuleni.

Fluxul de știri
0