Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(FOTO) Natalia Gordienko este de nerecunoscut: Iată cum arată

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoНаталья Гордиенко
Наталья Гордиенко - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Natalia Gordienco, care a născut acum câteva luni, și-a uimit admiratorii cu formele corpului ei.

CHIȘINĂU, 23 feb — Sputnik. Cunoscuta interpretă Natalia Gordienko, cea care a anunțat acum două luni că a adăugat 20 de kg în timpul sarcinii, arată cu totul altfel acum.

În vara anului trecut, Gordienko a confirmat că este însărcinată. Totuși, atunci artista nu a dat amănunte, considerând că „viața personală trebuie să rămână un mister".

În ianuarie 2018, în cadrul unei emisiuni televizate, Natalia a vorbit pentru prima dată de sarcină și de copilul pe care l-a născut.

Micuțul a apărut pe lume sub semnul zodiacal al Săgetătorului încă la sfârșitul anului 2017, în Franța. Nașterea a durat circa șase ore. Natalia i-a pus fiului său numele Cristian.

„Sarcina a decurs fără probleme. În acest răstimp am adăugat 20 de kilograme. Mâncam foarte mult, totul de laolaltă, însă am renunțat la cafea", a spus interpreta.

Însă, la scurt timp, ea a dat jos toate chilogramele adăugate.

Pe 14 februarie Gordienko a participat la „balul dragostei" de la Palatul Republicii într-o rochie neagră mulată pe corp. Fiecare detaliu al acestei rochii accentua formele delicate ale artistei.

Gordienko și-a postat fotografia pe pagina sa de Facebook. Fanii s-au grăbit să menționeze că arată superb.

Fluxul de știri
0