Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Persoane înarmate au luat cu asalt un sanatoriu în Odesa

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaСотрудники Украинской полиции в Киеве
Сотрудники Украинской полиции в Киеве - Sputnik Moldova
Abonare
Câteva zeci de persoane, înarmate cu răngi și purtând cagule pe față, au acaparat vineri blocul administrativ al unui sanatoriu din Odesa; mai târziu, oamenii legii au eliberat încăperile.

CHIȘINĂU, 22 feb — Sputnik. Poliția ucraineană a inițiat o cauză penală în legătură cu acapararea clădirii administrative a sanatoriului ”Lermontovski” din Odesa, a comunicat vineri purtătorul de cuvânt al șefului direcției regionale a Poliției ucrainene, Ruslan Forosteak.

Anterior, mmediile de informare locale au comunicat că circa 70 de angajați ai unei firme private au luat cu asalt, vineri dimineața, clădirea sanatoriului „Lermontovski" și nu au permis personalului să ajungă la locurile de muncă, scrie RIA Novosti.

Forosteak a scris pe Facebook că pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pe articolul 356 al Codului Penal al Ucrainei („Samovolnicie" — n. red.), adăugând că la fața locului au sosit forțrlr de ordine și șeful direcției regionale a Poliției din Ucraina, Dmitri Golovin. Oamenii legii au eliberat toate încăperile sanatoriului, iar activitatea instituției a fost resluată.

Poliția a stabilit volumul prejudiciului material cauzat sanatoriului. În special, au fost dezbătute ușile și smulse lacătele.

Несколько десятков вооруженных людей захватили санаторий в Одессе.https://t.co/Kcsv6QnSZH#Украина #Одесса #санаторий pic.twitter.com/dnAygpOSBT

— Пятый канал Новости (@5tv) 23 февраля 2018 г.

Fluxul de știri
0