Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei moldoveni au încercat să-l omoare pe un om de afaceri ucrainean

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПодозреваемый в суде
Подозреваемый в суде - Sputnik Moldova
Abonare
În regiunea Odesa, trei cetățeni din Republica Moldova au fost reținuți pentru că au încercat să-l omoare pe un antreprenor.

CHIȘINĂU, 22 feb — Sputnik. Trei cetățeni moldoveni, suspectați de tentativă de omor în regiunea Odesa, au fost și reținuți și arestați în Ucraina, a anunțat joi serviciul de presă al procuraturii din regiune.

Crima a fost comisă în data de 15 februarie. Pe șoseaua Orlovka — Bolgrad, pe porțiunea dintre satele Kotlovina și Nagornoe, cei trei moldoveni au tras focuri de armă în automobilul unui fermier local. Conform datelor anchetei, „turiștii criminali" s-au dus în raionul Reni, regiunea Odesa, pentru a-l omorî pe fermier.

Însă planurile lor au eșuat. În urma împușcăturilor, a fost deteriorat automobilul „BMW X 5", dar șoferul și pasagerul acestuia au rămas teferi.

Suspecții au fost reținuți: unul la postul de control din localitatea balneară Zatoka, iar ceilalți doi la punctul de trecere a frontierei „Kuciurgan", când încercau să iasă din Ucraina. La ora actuală sunt examinate câteva versiuni, dintre care una este legată de activitatea victimei.

Investigațiile sunt efectuate de către colaboratorii secției raionale de poliție Reni.

Fluxul de știri
0