Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O nouă crimă oribilă: Un model și-a ucis soțul și cei doi copii

© AFP 2024 / Raul ARBOLEDAA model presents a creation by Colombian designer Hernan Zajar during the Colombiatex fair on January 28, 2015 in Medellin, Antioquia department, Colombia
A model presents a creation by Colombian designer Hernan Zajar during the Colombiatex fair on January 28, 2015 in Medellin, Antioquia department, Colombia - Sputnik Moldova
Abonare
Prietenii cuplului nu-și pot explica cum s-a întâmplat nenorocirea, familia părând să fie fericită și fără probleme majore.

CHIȘINĂU, 22 feb — Sputnik. Un model din Michigan, SUA, și-a împușcat soțul și cei doi copii, după care s-a sinucis. Potrivit prietenilor familiei, nimeni nu și-a imaginat că Lauren Stewart, în vârstă de 45 de ani, ar fi capabilă de așa ceva. Poliția a constatat că a fost vorba de o triplă crimă și sinucidere.

Moldoveanca ucisă de soț era model „Playboy" și „GQ">>>

Lauren și membrii familiei acesteia au fost găsiți fără suflare în propria casă din Keigho Harbor, după ce rudele îngrijorate au alertat Poliția. Polițiștii au găsit în locuință cele patru cadavre. Este vorba de Lauren, sotului ei de 47 de ani, Daniel, și doi copii majori ai cuplului, Stephen de 27 de ani, și Bettany de 24 de ani, scrie Life, cu referire la People.

© Photo : imgurLauren Stewart
Lauren Stewart - Sputnik Moldova
Lauren Stewart

O veche prietenă a lui Lauren a spus că, cu o săptămână înainte de tragedie, familia părea destul de fericită și nu exista nicio îndoială că cei doi soți se iubesc, chiar dar au unele dificultăți, la fel ca multe alte cupluri. Acesta a mai spus însă că, într-o anumită perioadă, ei făceau parte dintr-o sectă care le interzicea să le dea o educație copiilor. Familia s-a luptat mult ca să poată părăsi secta.

"Îl adora pe Danny, Danny o adora pe ea, se potriveau de minune, dar își făcea griji pentru el el, era predispus la depresie", a spus prietena lui Lauren.

Fluxul de știri
0