Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik.Cunoștințe: Tot ce trebuie să știi dacă vrei să faci studii la USM

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Republica Moldova poți face studii de calitate, spune prorectorul pentru activitate didactică al Universității de Stat din Moldova, Otilia Dandara.

Prorectorul pentru activitate didactică al Universității de Stat din Moldova, Otilia Dandara, este de părere că tinerii noștri trebuie să conștientizeze că pot face studii de calitate la ei acasă. Nu este nevoie să investească sume enorme de bani pentru a obține o diplomă a unei universități de peste hotarele țării. În prezent, spune Otilia Dandara, instituțiile de învățământ superior din țara noastră depun eforturi considerabile pentru a crea condiții de studii bune, analizează piața muncii și stabilesc parteneriate cu agenții economici, astfel ca fiecare absolvent să-și găsească un loc de muncă.

Слоган Telling the untold на студии международного информационного агентства и радио Sputnik. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Sputnik lansează proiectul informativ-instructiv Sputnik.Cunoștințe

Mai multe detalii despre oferta de studii a Universității de Stat din Moldova, facultățile de top, specialitățile cu mai multe locuri cu finanțare din bugetul de stat aflați din acest interviu.

Menționăm că Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova, în colaborare cu organizații și medii de informare din domeniul educației și științei, a lansat recent proiectul multimedia "Sputnik.Cunoștințe". În cadrul proiectului, organizatorii vor acorda o atenție deosebită realizărilor recente din medicină, economie, sport, cultură, educație, dezvoltarea tehnologiilor inovaționale și informaționale. Studioul radio Sputnik Moldova va realiza interviuri cu rectorii/prorectorii tuturor universităților din Republica Moldova pentru a vă prezenta ofertele de studii existente în țara noastră.

Fluxul de știri
0