Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii italieni nu s-au așteptat la așa ceva: Fapta unui moldovean cu camionetă

© AFP 2024 / Andreas SOLAROPoliția Italiană
Poliția Italiană - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean al Republicii Moldova a fost prins în Italia cu aproape 90 kg de stupefiante

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Un moldovean în vârstă de 34 de ani a fost reținut în orașul Padova, Italia, având asupra sa 90 de kg de droguri.

Inculpatul transporta substanțele narcotice în podeaua unei camionete cu numere de înmatriculare românești. Bărbatul a încercat să scape atunci când a fost observat că este urmărit de poliție, scrie presa italiană.

Moldoveanul a atras atenția oamenilor legii pentru că avea un comportament dubios în timp ce conducea autovehiculul.

Contrabandă cu droguri deconspirată de poliţişti - Sputnik Moldova
Video
Polițiștii au rămas mască: Iată ce primea o moldoveancă în coletele expediate din Italia

În timpul verificărilor, inspectorii de poliție au descoperit că suspectul transporta butelii cu apă și mai mulți saci, iar camioneta avea podea dublă.

Astfel, oamenii legii au depistat în podeaua dublă a mașinii o cantitate foarte mare de droguri — 60 de kilograme de hașiș, 28 de kilograme de marijuana și 145 de grame de cocaină.

Dacă bărbatul reușea să comercializeze întreaga cantitate de substanțele narcotice, câștigul ar fi fost de aproximativ 100 de mii de euro.

Actualmente, moldoveanul se află în arest, iar forțele de ordine italiene continuă să investigheze cazul pentru a stabili toate circumstanțele și, mai ales, cine este beneficiarul final.

 

 

Fluxul de știri
0