Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil ce au găsit vameșii într-un microbuz cu colete: Șoferul va răspunde

© Sputnik / Rodion ProcaControl Vamal
Control Vamal - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vameșii au găsit o armă într-un microbuz care transporta pasageri și colete.

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Angajații de la Vama Leușeni au depistat într-un microbuz care transporta pasageri și colete și care venea din Franța un pistol cu gaze și 40 de cartușe.

Potrivit serviciului de presă al Serviciului Vamal, pistolul de model „Kimar Lady K", calibrul 9 mm, se afla într-o cutie din plastic, împreună cu 40 de cartușe cu gaz și o perie pentru curățarea țevii. Șoferul microbuzului va fi cercetat penal.

În același timp, în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor cursei Chișinău-Londra, vameșii Aeroportului din Capitală, au depistat două loturi de țigarete nedeclarate.

Inspectorii au găsit în două valize aproximativ 25000 de țigarete de diverse mărci, marcate cu timbru de acciză al Republicii Moldova. Ulterior, în baza înregistrărilor, vameșii au identificat posesorii valizelor, care s-au dovedit a fi doi cetățeni ai României.

1/4
Pistol
2/4
Țigări
3/4
Țigări
4/4
Țigări
1/4
Pistol
2/4
Țigări
3/4
Țigări
4/4
Țigări

 

Fluxul de știri
0