Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

O nouă premieră! Ce vor putea face absolvenții liceului la sesiunea de BAC din acest an

Abonare
Susținătorii examenelor de bacalaureat din acest an vor avea posibilitate să conteste și notele obținute în sesiunile suplimentare. Anunțul a fost făcut de Ministrul Educației Culturii și Cercetării, Monica Babuc, în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova.
O nouă premieră! Ce vor putea face absolvenții liceului la sesiunea de BAC din acest an

Potrivit ministrului, pregătirile pentru sesiunea de BAC din acest an sunt în toi, iar echipa care se va ocupa de alcătuirea testelor pentru examen a și fost selectată.

„Cei care vor veni la sesiunile suplimentare organizate în cadrul examenelor de Bacalaureat din acest an vor avea posibilitatea de a contesta notele de care nu sunt mulțumiți", spune Monica Babuc.

Ministrul dă asigurări că, în acest an, testele nu vor conține erori, așa cum s-a întâmplat la sesiunea din anul trecut. 

„Deja au fost selectate persoanele care vor elabora testele pentru examenul de bacalaureat. Criteriile au fost extrem de riguroase. Chiar rigide, aș spune. Eu am asistat la prima întrunire a acestora. Oamenii știu foarte bine ce responsabilități au. Vom încerca să excludem orice fel de eroare posibilă", conchide Monica Babuc.

Fluxul de știri
0