Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dezvăluiri în premieră. Angela Gonța a suferit mult după Vladimir Filat

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista, Angela Gonța, cea de-a doua soție a ex-premierului Vladimir Filat, dezvăluie că a suferit mult în urma despărțirii de fostul său soț.

CHIȘINĂU, 17 feb – Sputnik. Jurnalista, Angela Gonța, cea de-a doua soție a ex-premierului Vladimir Filat condamnat pentru corupție la 9 ani de închisoare, dezvăluie că a suferit mult în urma despărțirii de fostul său soț.

обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Gonţa divorţează de Filat: cum comentează jurnalista

Angela Gonța a participat la o emisiune la postul de televiziune la care lucrează, care a avut ca temă femeile puternice. Moderatoarele au întrebat-o pe colega lor cum a trecut prin evenimentele legate de arestul și apoi condamnarea lui Vladimir Filat. Gonța a recunoscut că a suferit mult, a plâns, iar cea care a ajutat-o să treacă peste durere a fost fetița sa, Ecaterina. 

”Mai trăgeam câte un bocet pe acasă. Venea asta mică și îmi spunea: ”Mamă totul va trece”. Pe mine m-a salvat copilul”, a declarat ziarista.

Angela Gonţa şi Vladimir Filat s-au căsătorit la finele anului 2013. Cei doi au o fetiţă. La 28 iunie 2016, a doua zi după ce și-a auzit sentința de condamnare, Filat a anunțat pe Facebook din închisoare că a decis să divorțeze de Gonța. 

”Pentru a evita speculaţiile la acest subiect, precizez că decizia de a divorţa de Angela Gonţa îmi aparţine în totalitate. Este o decizie extrem de dureroasă pentru mine, dar cred că este cea mai corectă. (…) Îi mulţumesc Angelei că este în continuare alături de mine într-un moment atât de complicat”, a scris Vladimir Filat.

Lovitură pentru Filat. CSJ a publicat ultima decizie în dosarul ex-premierului>>>

Ex-premierul se află acum în arest în Penitenciarul nr.13 din Chișinău. Acesta urma să fie transferat în închisoarea din Lipcani, amplasată în nordul țării. Fostul şef al Guvernului şi deputat PLDM a fost reţinut la 15 octombrie 2015, imediat ce Parlamentul i-a retras imunitatea de deputat.

Vladimir Filat va ieși din închisoare la 15 octombrie 2024.

Fluxul de știri
0