Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sportiv din Moldova, într-o ipostază neobișnuită la Olimpiadă

© AP Photo / Alessandro TrovatiКристофер Хорл
Кристофер Хорл - Sputnik Moldova
Abonare
Schiorul alpin care reprezintă Moldova la Jocurile Olimpice și-a uimit fanii publicând o fotografie în care apare într-un chip uluitor

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Christopher Hörl, schiorul alpin care a reprezentat Moldova la Olimpiada de iarnă de la PyeongChang, a publicat o fotografie mai neobișnuită din Coreea de Sud. Sportivul nu este îmbrăcat în echipament sportiv, ci pozează în port tradițional coreean, în compania unor coreence.

Schiorul și-a încheiat evoluția la Jocurile Olimpice pe 15 februarie.

„Am încheiat și părăsesc PyeongChang-ul. A fost o experiență extraordinară. Vă mulțumesc că mi-ați ținut pumnii. Nu voi uita niciodată Coreea de Sud", a scris sportivul.

Acesta a debutat la Olimpiadă pe 13 februarie, deși competiția ar fu trebuit să aibă loc cu două zile mai devreme. Însă din cauza condițiilor meteo, startul a fost amânat.

Câți sportivi moldoveni vor participa la Olimpiada din Coreea>>>

Christopher Hörl a participat la o singură probă, cea de coborâre, din cadrul combinatei de schi alpin, ocupând locul 41. El nu a mai concurat și în proba a doua, de slalom și nu a mai contat în clasamentul general al combinatei de schi alpin.

Pe 16 februarie, Nicolae Gaiduc, discipol al clubului sportive „Dinamo", evoluează la proba schi fond, fiind anunțat doar la distanța de 15 kilometri.

Fluxul de știri
0