Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce i s-a întâmplat Anișoarei Loghin după divorțul de Chirtoacă

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
După ce a divorțat de Dorin Chirtoacă, jurnalista Anișoara Loghin nu mai este în topul preferințelor internauților care au ales cele mai sexy femei din Moldova. Opinia publică nu mai manifestă interesul de altă dată pentru ea.

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Topul celor mai sexy femei din Moldova este condus detașat de jurnalista Sanda Țurcan, pe când jurnalista Anișoara Loghin, după divorțul cu Dorin Chirtoacă, nu mai este printre preferințele internauților.

O revistă din țară organizează anual un online voting al celor 100 cele mai sexy femei ale Moldovei. 

„Cele mai sexy femei de la noi vor fi desemnate în baza votingului online, dar și luându-se în considerare opinia unui juriu format din experți atât din redacție, cât și din afara ei. Îți poți exprima preferințele până pe data de 28 februarie 2018, ora 16:00”, anunță revista VIP Magazin pe pagina sa de internet, precizând că rezultatele vor fi prezentate în luna martie.

Citește și: (FOTO) Top 10 cele mai sexy femei din Moldova 2017 >>>

„Concurentele” sunt alese din domeniile business, mass-media, showbiz, artă, modeling, viaţa mondenă.

© Photo : vipmagazin.mdTop cele mai sexy femei din Moldova 2018
Top cele mai sexy femei din Moldova 2018 - Sputnik Moldova
Top cele mai sexy femei din Moldova 2018

Așa cum menționam mai sus, la jumătate de lună februarie, topul este condus detașat de jurnalista Sanda Țurcan cu peste 19 mii de voturi, a doua clasată având aproape de zece ori mai puține voturi, ceva peste 2200, și este creatoarea de modă Olga Blanc.

Ca și anii trecuți, jurnalista Anișoara Loghin este inclusă în acest top, însă nu se mai bucură de același succes, cel puțin deocamdată. Dacă în 2017 pe final de voting s-a clasat pe poziția a opta, atunci în acest an este aproape de coada clasamentului cu aproape 400 de voturi. Să-i fi dat mai multă splendoare în ochii internauților primarul suspendat al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, sau faptul că a dispărut din prim-planul atenției publice îi joacă festa, nu e clar.

Fluxul de știri
0