Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O rusoaică face furori în Argentina: Cu ce misiune a ajuns în țara latinoamericană

© AFP 2024 / ALEJANDRO PAGNIVictoria Lopyreva
Victoria Lopyreva - Sputnik Moldova
Abonare
Modelul Victoria Lopyreva, fosta Miss Russia, a plecat la Buenos Aires pentru a participa la o serie de evenimente arondate Turului de promovare a marii competiții fotbalistice care va avea loc în Rusia, în vara acestui an.

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Cea mai frumoasă rusoaică a anului 2003, iar din 2015 — ambasadoare a Mondialului din Rusia, Victoria Lopyreva, a plecat în capitala Argentinei cu misiunea importantă de ”a le arăta amatorilor de fotbal din lumea întreagă la ce se pot aștepta în țara noastră”.

Potrivit ei, ”Rusia a asigurat toate condițiile necesare, securitatea va fi la cel mai înalt nivel, toată infrastructura este gata pentru acest eveniment, dar elementul principal ar fi cel uman… Suntem solidari în dragostea pentru acest gen de sport, indiferent de apartenență etnică, sex și statut social”.

Invitata a asistat la meciul dintre Boca Juniors și Temperley pe stadionul La Bombonera, fiind asistată în tribune de Jorge Sampaoli, tehnicianul selecționatei argentiniene, și Daniel Angelici, președintele de la Boca Juniors.

Lopyreva s-a mai întâlnit cu șeful Federației de fotbal a Argentinei, Claudio Tapia, după care a vizitat Centrul de Știință și Cultură Rusă.

”Mi-a plăcut mult atmosfera din acest oraș”, a declarat Lopyreva înainte de a pleca spre Rio de Janeiro.

Fluxul de știri
0