Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(FOTO) La un pas de tragedie: Un automobil s-a răsturnat în raionul Strășeni

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaAccident pe traseul național secundar Chișinău-Bălți, în regiunea localității Recea, Strășeni
Accident pe traseul național secundar Chișinău-Bălți, în regiunea localității Recea, Strășeni - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii spun că șoferul și fiica acestuia au rămas în viață doar datorită faptului că aveau cuplate centurile de siguranță.

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Un grav accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Recea din raionul Strășeni, în urma căruia două persoane s-au ales cu traumatisme și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și a ajuns cu mașina în câmp. În automobil se afla un bărbat și fiica acestuia.

La locul accidentului au intervenit șeful adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc și șeful Direcției Securitate Publică a IGP, Marin Maxian, care în acel moment se deplasau la Fălești ca să promoveze campania împotriva accidentelor rutiere. Polițiștii le-au acordat primul ajutor și au chemat ambulanța. Victimele au rămas în viață doar pentru că aveau cuplate centurile de siguranță.

Accident teribil la Telenești: Două persoane și-au pierdut viața>>

Din declarațiile colegilor noștri, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și a ajuns cu mașina în câmp. Colegii noștri au solicitat ajutorul medicilor de pe ambulanță, iar între timp chiar ei le-au acordat primul ajutor. În mașină se aflau două persoane — tata și fiica acestuia, care au rămas în viață DOAR pentru că aveau cuplate centurile de siguranță.

Fluxul de știri
0