Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident groaznic, provocat de un moldovean în România: Șapte persoane rănite

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaDrum distrus
Drum distrus - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul care se deplasa spre Bârlad a ieșit pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară

Chișinău, 16 feb — Sputnik. Un șofer de 27 de ani din Republica Moldova a provocat joi un accident teribil în România, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, informează adevărul.ro.

Accident teribil la Telenești: Două persoane și-au pierdut viața>>>

Tânărul conducea o autoutilitară înmatriculată în Republica Moldova, din direcția Tecuci spre Bârlad. În localitatea Munteni, din cauză neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile carosabilului acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă autoutilitară. Mijlocul de transport era condus regulamentar de un bărbat de 63 ani, din județul Vaslui.

Microbuz cu 12 moldoveni, rasturnat la Crețești - Sputnik Moldova
Accidente
(VIDEO) Microbuz cu moldoveni, răsturnat în România. Detalii

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Galați a comunicat că cei doi conducători auto au fost răniți în urma impactului. S-au ales cu traumatisme grave și pasagerii aflaţi în cele două autoutilitare — o femeie de 63 ani, din judeţul Vaslui, respectiv două femei şi doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 53 de ani, din țara noastră.

Autoritățile române au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Fluxul de știri
0