Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Carla's Dreams sparge recordurile pe Youtube cu single-ul "Pe Umerii Tăi Slabi"

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Videoclipul la single-ul "Pe Umerii Tai Slabi" al trupe Carla's Dreams a acumulat, în doar trei zile, un număr impresionant de accesări.

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. În data de 12 februarie Carla's Dreams a postat pe Youtube videoclipul la single-ul "Pe Umerii Tai Slabi". În doar trei zile, videoclipul a acumulat aproape 734 946 de accesări unice.

Carla's Dreams - Sputnik Moldova
Societate
Și-au spus adio: Solistul trupei Carla's Dreams a divorțat în secret

Internauții au fost impresionați de melodie, dar mai ales de versurile cântecului.

"Cele mai frumoase cuvinte despre femeie. Carla's Dreams a lansat piesa "Pe Umerii Tăi Slabi". Prin versurile piesei, Carla's Dreams elogiază femeia şi vorbesc despre cât de puternică poate fi aceasta", scrie pe Youtube unul dintre fanii Carla's Dreams.

"Mulțumim, Carla's, pentru ca uneori din cauza grijilor, nevoilor, muncii, uităm să iubim, să respectăm ce avem mai de preț, femeia de lângă noi", menționează alt fan al formației.

Dacă este chiar atât de bună melodia "Pe Umerii Tai Slabi" sau internauții au exagerat, puteți constata și Dvs. privind videoclipul de la mai jos.

Fluxul de știri
0