Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avertizare meteo: Poliția este în alertă

© Facebook / INPZăpadă pe carosabil în nordul ţării
Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția le recomandă conducătorilor auto să urmărească avertismentele meteorologilor atunci când pornesc la drum

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Poliția Națională atenționează șoferii în legătură cu înrăutățirea condițiilor meteorologice în următoarea perioadă. Aceștia sunt îndemnați să urmărească prognoza meteo, în funcție de regiunea în care se află.

Cod galben de ninsori și lapoviță: Vremea poate provoca mai multe pagube>>>

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare meteo de precipitații puternice pentru ziua de 15 februarie. Avertizarea va intra în vigoare de la ora 00:00 și va fi valabilă până la 20:00 a zilei de joi.

Circulaţie dificilă din cauza ninsorii - Sputnik Moldova
Vremea se schimbă radical. Meteorologii au emis cod galben de ninsoare și lapoviță

Astfel, potrivit meteorologilor, în nordul și centrul țării se prevăd precipitații puternice, în cantități de până la 15-20 l/m2, izolat 20-25 l/m2, sub formă de ninsoare și lapoviță. În raioanele de sud precipitațiile vor cădea predominant sub formă de ploaie. Se vor semnala depuneri de lapoviță pe fire și crengi, pe drumuri se vor forma troiene.

Oamenii legii le solicită conducătorilor auto să respecte Regulamentul Circulației Rutiere, iar dacă ajung în situații complicate, să apeleze cu încredere Poliția la 902.

Fluxul de știri
0