Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Polițiștii români, uimiți de ingeniozitatea unor moldoveni

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaDronă
Dronă - Sputnik Moldova
Abonare
Peste zece mii de țigarete moldovenești, trecute cu o dronă artizanală peste râul Prut, au fost descoperite de polițiștii de frontieră din România.

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Poliţiştii de frontieră din Iaşi, Romînia au depistat o dronă artizanală, cu ajutorul căreia au fost trecute peste frontieră 12.500 de ţigarete de provenienţă moldovenească, ambalate într-un colet de mici dimensiuni.

”Aseară, în jurul orei 20:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de responsabilitate, au sesizat pe direcţia localităţii de frontieră Podu Jijiei, comuna Golăieşti, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni (specific unei drone), care a traversat frontiera dintre Republica Moldova în România”, potrivit unui comunicat al autorităților din România.

Dezgustător: Ce au mai descoperit polițiștii la Piața Centrală>>

Oamenii legii au precizat că în cutie se aflau 12 mii 500 de țigarete în valoare de 2.908 lei românești. Aparatul de zbor şi coletul au fost duse la sediul instituției.

Poliţiştii de frontieră cercetează cazul pentru a identifica persoanele implicate în acest caz de contrabandă.

Fluxul de știri
0