Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Incredibil: Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Fapta unui șofer de BMW

© Sputnik / Igor Zarembo / Accesați arhiva multimediaHeadlights
Headlights - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer aflat la volanul unui automobil BMW este căutat peste tot de polițiști, după ce a săvârșit această faptă rușinoasă.

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Polițiștii din sectorul Râșcani din Capitală solicită implicarea cetățenilor pentru a-l identifica pe un bărbat care a furat un ștergător de parbriz de la un automobil de marca Peugeot, parcat în curtea unui bloc de pe bulevardul Moscovei. El a fost surprins de camerele de supraveghere. Potrivit Poliției, după ce a comis furtul, bărbatul a urcat într-un automobil de marca BMW.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar bărbatul riscă o amendă de până la 32 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau dețin informații despre identitatea și locul aflării infractorului, sunt rugate să anunțe Poliția la numerele de telefon: 069676136 sau 902.

Fluxul de știri
0