Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Buzova, în brațele „celui mai frumos criminal" din lume

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaЦеремония вручения VII русской музыкальной премии телеканала "RU.TV"
Церемония вручения VII русской музыкальной премии телеканала RU.TV - Sputnik Moldova
Abonare
Americanul a devenit cunoscut acum câţiva ani după ce a fost reținut de poliție

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. „Cel mai frumos criminal din lume", Jeremy Meeks, a ajuns recent la Moscova pentru a participa la filmarea clipului video WI-FI al prezentatoarei de televiziune Olga Buzova. În timpul liber, acesta a făcut o plimbare prin centrul capitalei ruse, publicând pe contul său de Instagram o fotografie din Piața Roșie. El a menționat că Rusia este o țară foarte frumoasă, iar frumusețea Moscovei este fascinantă.

La rândul său, Olga Buzova a postat şi ea pe Instagram o înregistrare video în care apare alături de Jeremy Meeks. Aparent, acesta a fost făcut înainte de filmările pentru videoclip.

Buzova îl califică însă pe american drept cel mai mare „badboy" din lume. Jeremy Meeks a devenit cunoscut în anul 2014, după ce poza lui pentru dosarul penal a fost postată pe contul de Facebook al secţiei de politie din orașul Stockton. Aceasta a acumulat deja 100 de mii de Like-uri, bărbatul fiind supranumit „cel mai frumos criminal din lume". Americanul ar fi fost reţinut pentru posesie de arma şi implicarea intr-o gaşcă periculoasă. Până a fi eliberat, Meeks a primit mai multe contracte ca model, astfel că viaţa lui s-a schimbat radical.

Fluxul de știri
0