Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un escroc căutat în toată lumea, prins la Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția de frontieră
Poliția de frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ care a fost dat în căutare internațională de autoritățile elvețiene a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău.

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Polițiștii de Frontieră au reținut pe Aeroportul Chișinău un cetățean al Federației Ruse, dat în căutare internațională de către autoritățile din Elveția pentru comiterea unor infracțiuni cu caracter financiar-bancar. Bărbatul de 51 de ani, a ajuns în Republica Moldova pe 11 februarie, cu zborul Moscova-Chișinău.

CNA - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) Incredibil: Vezi ce a făcut un cetățean polonez în Republica Moldova

Potrivit oamenilor legii, el a fost reținut după ce i-a înmânat polițistului de frontieră pașaportul eliberat de autoritățile ruse. În timpul procesării datelor, a fost semnalat un consemn în sistemul informațional integrat al Poliției de Frontieră, persoana fiind căutată de INTERPOL. Cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că bărbatul ar fi comis mai multe infracțiuni cu caracter financiar-bancar pe teritoriul Elveției.

După ce informația a fost confirmată de autoritățile elvețiene, bărbatul a fost reținut fiind emis un mandat de arest pentru 72 de ore.

Ghinion la frontieră pentru un mare hoț moldovean. Vezi ce l-a dat de gol>>>

Acesta se află în Izolatorul Detenției Preventive al Direcției de Poliție din Capitală, iar în cel mai scurt timp cetățeanul rus urmează a fi extrădat autorităților elvețiene.

Fluxul de știri
0